46 74 05 05 / Kundeservice & Salg

TestLab Tastatur 4040+ Sort DK / TLS-4040+

TestLab Tastatur 4040+ er helt unik i kombination med en ergonomisk mus som placeres foran tastaturet pga. den smalle og lige forkant. Meget tyndt, nærmest lydløst og enormt let at taste på. 100% dansk layout. 100% dansk design (layout) med taster/symboler i farver!
Tastaturet byder på markedets bedste taster (flade, ekstra bløde og meget lydsvage)
Skriften på tasterne er centreret og er lavet 20% større end normalt (logisk og smart)
SHIFT knap & SHIFT SYMBOLER er grønne (enkelt og logisk og smart)
ALT GR knap & ALT GR SYMBOLER er røde (enkelt og logisk og smart)
Størrelse:
Bredde: 44,5cm
Dybde: 14cm
Højde: 1cm (forkant) 2/3cm (bagkant)
Standard design. Er helt unikt separat eller i kombination med en ergonomiske mus som placeres foran tastaturet. Ergo designet / udformningen, højde og størrelse passer nemlig perfekt dertil med den lige og smalle forkant. Med dette tastatur opnås en optimal håndstilling ved kombination af ergonomiske mus og tastatur arbejde. Det kan absolut godt betale sig at købe et tastatur der passer til musen. (viste mus medfølger ikke)

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: 799,20 DKK Inkl. moms: 999,00 DKK

AFPRØV GRATIS
Ønsker du at afprøve vores produkter gratis, så send en mail til info@testlab.dk eller ring 46 74 05 05.

Beskrivelse

Detaljer

TestLab Tastatur 4040+ er helt unik i kombination med en ergonomisk mus som placeres foran tastaturet pga. den smalle og lige forkant. Meget tyndt, nærmest lydløst og enormt let at taste på. 100% dansk layout. 100% dansk design (layout) med taster/symboler i farver! Tastaturet byder på markedets bedste taster (flade, ekstra bløde og meget lydsvage) Skriften på tasterne er centreret og er lavet 20% større end normalt (logisk og smart) SHIFT knap & SHIFT SYMBOLER er grønne (enkelt og logisk og smart) ALT GR knap & ALT GR SYMBOLER er røde (enkelt og logisk og smart) Størrelse: Bredde: 44,5cm Dybde: 14cm Højde: 1cm (forkant) 2/3cm (bagkant) Standard design. Er helt unikt separat eller i kombination med en ergonomiske mus som placeres foran tastaturet. Ergo designet / udformningen, højde og størrelse passer nemlig perfekt dertil med den lige og smalle forkant. Med dette tastatur opnås en optimal håndstilling ved kombination af ergonomiske mus og tastatur arbejde. Det kan absolut godt betale sig at købe et tastatur der passer til musen. (viste mus medfølger ikke)

Yderligere info

Yderligere info

Varenummer TLS-4040+
Manufacturer Testlab

Afprøv gratis

Afprøv gratis.

Afprøv produktet med fuld returret i 14 dage / Fuld tilfredshed eller pengene tilbage i 14 dage.

Kontakt os på telefon og hør nærmere og få gratis produktrådgivning / hjælp til valg af model!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?