46 74 05 05 / Kundeservice & Salg

OysterMouse Corded - Right & Left handed VerticalMouse (Size S/M)

OysterMouse Corded. Musen kan benyttes som en ganske almindelig mus og gradvis åbnes og vippes op til en vertikal håndstillet mus til både venstre- og højrehånd.
De 10 forskellige håndstillinger i bare én mus, gør OysterMouse til en verdensnyhed, da det er den første mus af sin slags, hvor man finder kombinationen mellem flere mus i én.

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: 995,00 DKK Inkl. moms: 1.243,75 DKK

AFPRØV GRATIS
Ønsker du at afprøve vores produkter gratis, så send en mail til info@testlab.dk eller ring 46 74 05 05.

Beskrivelse

Detaljer

OysterMouse Corded. En vertikal mus / verticalMouse - 5 håndstilinger til både ventre og højrehånd - alt sammen i én og samme mus (10 i en mus) OysterMouse. Designet byder på en perfekt pasform til hånden, og det er uanset om man vælger at benytte højrehånd som så vel venstrehånd. TestLab OysterMouse har nemlig den egenskab, at den kan vendes og benyttes begge veje pga. det symmetriske design. Alt man skal gøre er at skifte hånd og føre kabel og kontakten under musen den modsatte vej. Variation og forskellig håndstilling i musearbejdet minimere betydeligt chancerne for at få musearm og andre følgeskader. Det er netop hvad OysterMouse tilbyder. Med en TestLab OysterMouse, så er det slut med at skulle skifte musen ud for at sidde varieret, eller have flere mus tilsluttet for at opnå andre håndstillinger, eller skulle investere i flere mus som alligevel aldrig bliver tilsluttet eller brugt. Alt det man burde gøre og huske på i løbet af hverdagen ved længere varende musebrug, det ligger alt sammen lige til med en TestLab OysterMouse. TestLab OysterMouse byder på venstre klik og højre klik på hver sin side af et scrollhjul samt en knap med dobbelt venstre klik ved blot et tryk til tommelfingeren. Ved lillefingeren findes to knapper med "kopier" & "sæt ind" (copy/paste til windows). Det symmetriske design giver funktionerne dobbelt op eller i begge ender af musen. Alt efter hvad vej musen bruges deaktiveres de funktioner helt automatisk som er under håndfladen via en switch under musen og kablet føres modsatte vej ud. Tilslutning: USB - Plug & Play Windows & Mac (Copy/Paste virker kun på Windows)

Yderligere info

Yderligere info

Varenummer TLS-5081
Manufacturer Ikke tilgængelig

Afprøv gratis

Afprøv gratis.

Afprøv produktet med fuld returret i 14 dage / Fuld tilfredshed eller pengene tilbage i 14 dage.

Kontakt os på telefon og hør nærmere og få gratis produktrådgivning / hjælp til valg af model!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?