46 74 05 05 / Kundeservice & Salg

Velkommen til TestLab-System A/S

Få kvalitetsprodukter og kvalificeret rådgivning - Specialist i ergonomi foran skærmen - erfaring siden 1994 - først med ergonomiske mus i Danmark

TestLab-System A/S blev stiftet i 1994 med det specifikke formål at udvikle og forske i ergonomiske mus til forebyggelse af museskader. Vi har nu leveret flere hundredetusinde ergonomiske mus til danskere og udlandet, der dagligt arbejder ved computer. Mange tusinde mennesker har ved hjælp af vore ergonomiske mus og øvrige ergonomiske produkter fået fjernet stærkt generende smerter i hænder, arme, skuldre, ryg og nakke. Endnu flere har anvendt produkterne forebyggende og derved helt undgået at blive plaget af smerter og museskader.

I et højt udviklet IT-land som Danmark er det en meget stor andel af befolkningen, der benytter computer i det daglige arbejde. Antallet af skærmarbejdende mennesker vokser år for år, efterhånden som verden bliver mere og mere digitaliseret. Det er vigtigere end nogensinde at arrangere den enkelte computerarbejdsplads, så den er optimal i forhold til såvel ergonomi og medarbejdernes velvære som i forhold til at sikre så effektiv udførelse af arbejdsopgaverne som muligt. Medarbejderne er den vigtigste ressource - og generelt er der mangel på kvalificeret arbejdskraft. Alene set i dette lys, er omkostningen ved at etablere ergonomisk korrekte arbejdspladser minimal. En dårligt arrangeret skrivebordsplads kan nemt forringe produktiviteten og dermed begrænse værdiskabelse og indtjening.

TestLab - System A/S er meget mere end ergonomiske mus

I dag er TestLab - System A/S specialist i alle former for udstyr og kvalitetsprodukter, der kan sikre god ergonomi og effektivitet i arbejdet foran skærmen. Vores produkter findes inden for følgende kategorier:

Ergonomiske mus & Pegeredskaber

Håndledsstøtter / Underarmsstøtter

Tastaturer

Stole

Belysning / Lamper

Skrivebordstilbehør

Computertilbehør

Garderobemøbler

Receptionsmøbler

Andre produkter

Spørg os / Afprøv gratis

Vi yder meget gerne ergonomisk produktrådgivning, og er klar med supplerende information omkring vores produkter - bl.a. fås en del af produkterne i andre flotte farver og design. Vi kan også fremsende kataloger mv. Mange af vores produkter kan man også låne og afprøve inden køb - helt gratis (gælder offentlige instanser og private virksomheder). Vær altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 4674 0505 eller på mail: info@TestLab.dk

TestLab-System er en distributør der sælger og markedsfører de førende producenters ergonomiske mus.

TestLab-System har personale med over 20 års erfaring med salg af ergonomiskeløsninger. Den første ergonomiske mus blev introduceret i 1994 af TestLab-System

TestLab-System har en agenda, vil være det fortrukne valg og den bedste leverandør i Danmark på ergonomiske mus. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti i form af fuld returret til vores kunder i 14 dage.

TestLab-System har kørende konsulenter der tager sig af specielle behov og løsninger. Vi tilbyder landsdækkende salg og service enten via besøg, via vores hjemmeside, pr. telefon eller mail.

TestLab-System har i tæt samarbejde med de førende leverandører og ergoterapeuter specialiseret sig i rådgivning, salg og udvikling af løsninger til computer arbejdspladsen på kontoret. Vi har tilsammen hjulpet flere tusind brugere i private og offentlige virksomheder gennem årene.

TestLab-System har fokuseret på det behov, som danske kontor- & computerbrugere har samt på de krav, som Arbejdstilsynet stiller til arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser.

TestLab-System er virksomheden du skal vælge, hvis du ønsker en seriøs og sikker leverandør af ergonomiske mus og pegeredskaber.

Kontakt os på telefon: +45 4674 0505